分类

2025年04月04日成考高起点每日一练《英语》

成考高起点 2025-04-04作者:匿名 来源:本站整理

2025年成考高起点每日一练《英语》4月4日专为备考2025年英语考生准备,帮助考生通过每日坚持练习,逐步提升考试成绩。

单选题

1、Which of the following is true?  

答 案:A

解 析:事实细节题。从第二段最后一句可知,不论是什么样的光,它照射在我们的书本上或者工作所需材料上的方式对我们的眼睛很重要。

2、请在第26()处填上正确答案。  

答 案:C

3、第28题的正确答案_______.  

答 案:D

解 析:词义辨析题。此句意为:那并没有超出一个勇敢而活跃的人的能力范围。for对……来说;0ver在……之上;beyond超过;behind在……之后。  

主观题

1、第(55)题答案为()。  

答 案:to have a picnic with some of my friends

解 析:由汉语提示可知Sally周六不在镇上是因为要和几位朋友去郊游。所以空白处应填“to have a picnic with some of my friends”。

2、第52题的答案是  

答 案:  I went to the cinema on Sunday/I saw a film(movie)on Sunday  

3、请写出54题正确答案。  

答 案:meeting at the entrance

填空题

1、51题答案是()。  

答 案:Nothing /No  

2、第(54)填______

答 案:next Monday

3、第(51)填______

答 案:this is Dr.Green speaking

写作题

1、假设你是小明,光明中学的学生,你给你的好友小华写信讲述你的美国之行。内容包括:先去了纽约,看到许多摩天大楼,但看不到世贸大厦了;两天后去了洛杉矶(Los Angeles),参观了好莱坞,游览了迪斯尼乐园;还去了内华达(Nevada)的里诺(Reno),游览了风景优美的大沪(Dahu)湖。注意:1.不要逐字翻译,叙述要连贯。2.词数应为100左右。

答 案:One possible version:Dear Xiao Hua,
  I have just come back from a trip to the United States. I had a very good time there.
  I first went to New York. It is really a very big city. I saw quite many skyscrapers there. But the Twin Towers of the World Trade Center are no more to be seen. Two days later I went to Los Angeles. I visited Hollywood on the day I got there. After that I spent a whole day in Disneyland. It is really a wonderful place you shouldn't miss. I also went to Reno,Nevada. There is a beautiful lake named Dahu. The scenery there is attractive!
  I hope you will take a trip to the United States some day.
                                                                                                                                                 Love,
                                                                                                                                           Xiao Ming

相关文章

网友评论
我要跟贴
    取消